Defensant la Pau.

 

Notícia. Partit per la Salvació Humana.

 

Segons fonts informatives, ens comuniquen que ahir al vespre va tenir lloc a l’Esplanada de les Oliveres, el Primer Congrés del Partit per la Salvació Humana, amb el seu secretari general Jesús de Natzaret.

Entre d’altres coses, els dotze diputats que l’acompanyaven, remarcaren que la salvació sols s’aconseguirà si tots deixem de cantó la política administrativa que només beneficia uns quants, i aprovar la nova constitució, plantejada davant les corts constituents del P.S.H., que consta de nou articles ano­menats "Benaurances", en els que es manifesta clarament que la pau sols s’aconseguirà amb comprensió i amor, superant totes les diferències que l’home ha establert.

   El secretari general remarcà algunes d’aquestes diferències: raça, ideologia, diners...

   Una gran ovació va cloure l’acte.

   Però la notícia sorprenent i que ha deixat els seguidors del P.S.H. de pedra, és la que ha circulat a primeres hores del matí: el secretari general ha estat assassinat quan sortia del congrés.

Malgrat tot, els dotze diputats han manifestat que el secre­tari general no ha mort, sinó que està amb ells i seguirà vivint ajudant els homes a treballar per la salvació.

 

Casal d’Amer (Girona)

 

 

Amb motiu d’unes misses joves que es fan al Casal d’Amer els dissabtes, diferents grups preparen la celebració. Aquest text és obra de l’equip de periodisme.

 

TORNAR