| Novetats  | Jocs | Tècniques | Manualitats | Contes i reflexions | Excursions | Consells | Cançoner | Altres |
JouScout.com - Sortides: llocs d'interés.

 

 

GIRAMÓN. Són especialistes en donar idees i solucions per l'organització de festes, esdeveniments i espectacles. Impressionants les enlairades i caigudes de globus! També organitzen tallers, jocs i espais lúdics, i en definitiva proporcionen serveis i recursos per a l'educació, la cultura i el lleure.

 

L'ESQUIROL. www.naturailleure.com

 

L'ESQUIROL. Natura i Lleure. Cardedeu (Barcelona). Disposen d'un seguit de tallers i activitats destinats als Esplais i Agrupaments. A més, ofereixen serveis de formació de monitors (monogràfics), llibreria de muntanya, material d'acampada, borsa de treball per a monitors de lleure, etc.

 

Alberg de CASTELLADRAL. www.somnisdefollet.cat

 

Alberg de CASTELLADRAL. Somnis de Follet. Castelladral - Navàs (Barcelona). Situat en un entorn natural privilegiat, entre el Bages i el Berguedà, el de Castelladral és molt més que un alberg de joventut. El seu equip humà vetlla per la qualitat educativa en totes les activitats que us proposen.

 

Observatori Astronomic ESTEVE DURAN

 

OBSERVATORI ASTRONÒMIC DE CATALUNYA ESTEVE DURAN. El Montanyà - Seva (Barcelona). Observa el cel amb un dels telescopis més grans de Catalunya. Visita un observatori a on també es fa recerca puntera en el món de l’astronomia. Visites per a grups, escoles i empreses. Reserves a

 

 

OBSERVATORI ASTRONÒMIC DE CASTELLTALLAT. Sant Mateu de Bages (Barcelona). Situat a l'entorn privilegiat de la Serra de Castelltallat, l'Observatori ofereix diverses activitats, que poden ser diurnes (observació del Sol) o nocturnes (com un "Bateig del cel" de 90 minuts, o "Les Maratons" que duren tota la nit). Reserva prèvia al telf. 667.529.051

 

Jardí Botànic MARiMURTRA

 

Jardí Botànic MARiMURTRA. Blanes (Girona). La col·lecció de planta viva més important de Catalunya. Un jardí botànic excepcional, que es troba entre els més antics i preuats d'Europa. Gaudiu de les formidables vistes i dels racons amagats en aquesta frondosa balconada suspesa sobre els primers penya-segats de la Costa Brava.

 

BUTTERFLY PARK Empuriabrava

 

BUTTERFLY PARK Empuriabrava. Castelló d’Empúries (Girona). És una visita que recomano personalment. Hi trobaràs papallones de les espècies més boniques del món, volant lliures al teu voltant, dins el jardí tropical de 1000 m2. I ara també inauguren un nou aviari amb ocells exòtics. Obert de març a octubre. Fan visites guiades per a grups, prèvia reserva al tel.972.450.761.

 

Sant Feliu PARC AVENTURA

 

Sant Feliu PARC AVENTURA. Sant Feliu de Guixols (Girona). Circuit d'aventura als arbres. Quatre recorreguts de dificultat creixent, amb més de 50 jocs, adaptats per a diferents edats. També hi ha altres activitats: un laberint, un recorregut botànic, zona d’escalada amb un gran rocòdrom, àrea infantil... Tel. 637.431.577

 

JUNGLE TREK. Cala Tamarit, Tarragona

 

JUNGLE TREK. Cala Tamarit (Tarragona). Parc d'aventura en el bosc. Tirolines, ponts de mico, pas de l'aranya, liana de Tarzan, gronxadors de corda,... Cinc circuits lúdics entre arbres més un exclusiu de tirolines. Programes específics per a escoles des de P5 fins a 2on de Batxillerat.

 

Cóm anunciar-se amb nosaltres?

 

ESPAIS NATURALS

PARCS NATURALS. Catalunya

PARCS NATURALS. País Valencià

PARCS NATURALS. Illes Balears

ESPAIS NATURALS. País Valencià

 

CIMS I MUNTANYES

LLISTAT DE CIMS. Catalunya i Andorra

ITINERARIS DE MUNTANYA. Catalunya i Andorra

 

RUTES I CAMINADES

SENDERISME. Tot el territori

RUTES A PEU I EN BICICLETA. Catalunya

RUTES A PEU I EN BICICLETA. País Valencià

SENDERS DE GRAN RECORREGUT (GR). Catalunya

CALENDARI DE MARXES I CAMINADES. Catalunya

CARTOGRAFIA. DESCÀRREGA DE MAPES. Catalunya

 

FIRES I FESTES

FIRES I FESTES. Catalunya

FESTES. País Valencià

 

POBLES I CIUTATS

GUIA DE POBLES. Catalunya

POBLES I COMARQUES. País Valencià

PLÀNOLS DE CARRERS. Catalunya

PLÀNOLS DE CARRERS. Tot el territori

 

PARCS D’ATRACCIONS

PARCS D’ATRACCIONS I LUDOTEQUES. Catalunya

PARCS D’OCI. País Valencià

 

MUSEUS

MUSEUS I COL·LECCIONS. Catalunya

MUSEUS PER A INFANTS. Catalunya

 

CASTELLS I MONUMENTS

CASTELLS I FORTIFICACIONS. Tot el territori

CASTELLS MEDIEVALS. Catalunya

 

AGENDA D’ESPECTACLES

GUAITA QUE FAN ARA!! Tot el territori

AGENDA CULTURAL. Catalunya

ESPECTACLES INFANTILS. Catalunya

AGENDA CULTURAL I DE FESTES. País Valencià

 

TRANSPORT

RUTES AMB TRANSPORT PÚBLIC. Catalunya

RUTES AMB TRANSPORT PRIVAT. Tot el territori